![]() |
|
3008 2012 düzensiz otomatik manüel geçiş yapması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Murataslan55 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2020 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Murataslan55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2021 Saat 22:44 |
Hareket halindeyken A modda kendi kendine digital ekranda Manuel moda geçiyor .arabayı durdurup calsitirdiginda düzeliyor.
Baski balata volan sistemini değiştim 3 ay sonra aynı şeyler yine baş gösterdi. Arabyi satacam bu şekilde vermek istemiyorum.lutfen bilgisi olan yazsin
|
|
![]() |
|
Harme ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2020 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim başıma da gelmişti. manuele geçiyor sonrasında 3 öncü vitesten yukarı çıkmıyordu. fren müdürü arızalıydı 100 tl ye usta değiştirdi. belki aynı sorundur cihaza bağlayıp baktırın.
|
|
![]() |
|
Harme ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2020 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |