![]() |
|
206 tekleme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzats ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2021 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2021 Saat 16:48 |
merhabalar problem çözüldü ustama götürdüm o motorda bi sıkıntı yok enjektörler dedi sakaryada salkım pompaya götürdüm o da enjektörlerde sıkıntı yok dedi Atatürk sanayide karalar peugeot servisine yönlendirdi onlar problemi buldu devir sensörü soketi arızalanmış yarım saatte hallettiler saolsunlar
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar . soruna gelince.
muhtemelen bir kaç sebebi olabilir. havadebimetre, enjektörler ve yakıt filtresi. bunları kontrol ettimek lazım. stop ışığı ve el freni ikazı yokuş çıkarken yanması geneşde fren hidrolik seviyesinin azalmasında olabilir. tabi en sağlılı orjinal cihazla aracın değerlerine bakmak lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
oguzats ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2021 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi akşamlar daha önce takip ettiğim ama bir türlü kayıt olamadım anca yeni kayıt oldum bu foruma herkese hayırlı günler dilerim. Hemen konuya girecek olursam benim arabamda bir problemim var burada bilgili abilere rastladım ve bana yardımcı olabileceklerini düşündüm
problemim; aracım 2004 model peugeot 206 1.4 hdi aracım her viteste gaza bastığımda 3bin devirden sonra yada 3e yakalasırken tekleme yapıyor sanki gaz kesiyor bi anda gaza kendi abanıyor gibi oluyor yani bunu arabayı biraz zorladıgımda bıle yapıyor rampalarda daha sık düzlüklerde rampalara nazaran daha az rampaları cıkarken yıne gaza bastıgımda devir saatimde stop ışığı ve el freni ikaz lambası yanıp sönüyor ardından teklemeler oluyor ve benim çok sinirimi bozuyor arabamı sevıyorum ama atrık satıak raddeye geldim lütfen bana yardımcı olur musunuz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |