![]() |
|
206 hararet değerleri normal mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tevfik ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2021 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2021 Saat 10:17 |
Öncelikle hepinize hayırlı günler araç kullanmaya 206 ile başladım fakat hareret değerleri kafamı çok kurcalıyor 1.4. Benzinli 2004 model x line kullanıyorum araç hareket halindeyken 90 derece civarlarında geziyor ne zaman 2-3 ışık görelim dur kalk yapalım 90 ın üstündeki çizgiye yaklaşıyor o çubuğu biraz geçince fan açıp 92-93 arası biyere düşürüyor araç stop edildiğinde de ibre yükseliyor soğudukça düşürüyor normal midir cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Tevfik ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2021 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Benzinli araç için sıkıntılı bir durum değil hocam. Biz de de aynı durum oluyor. 5 yıldır 206 kullanıyorum. Fan açınca düşüyorsa, kırmızı cizgiye dayanıp uyarı vermiyorsa sıkıntı yapmayın
|
|
![]() |
|
Cevabınız için teşekkürler uyarı almıyorum ama tedirgin ediyor insanı araç ne zaman dursa bu ibrenin yukarı doğru hareket etmesi
|
|
![]() |
|
Hüseyin Önder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2021 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hüseyin Önder
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Formlarda Bir Arkadas 83 Ve 98 De Fan Acıldını Yazmıştı O Değerlerde Olursa Problem Yoktur Bendede En Fazla 98 Görüyor Aşırı Trafikte Araç 1.4 Hdi 206
|
|
![]() |
|
Benim aracımda aşırı trafikte bu değerlerde bi sorun yaratmaz genel bi durum galiba
|
|
![]() |
|
yavuz 53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2021 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
merhaba peugeot larda bu hararet durumu normal sayılıyor bir çok servise sordum kırmızı çizgiyi görmedikçe normal sayılır diyorlar yolda giderken hararet te düşme yada çıkma oluyor mu?
|
|
oto tamir bakım 206 / youtube
|
|
![]() |
|
yavuz 53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2021 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
aracınızı park ettiğinizde hararet 90 üzerinde ise bekleyin fan soğutunca 90 dereceye inecektir sonra stop ederseniz motor için uygun olur
|
|
|
|
![]() |
|
Araç harekete geçtiği anda 1-2 dk trafiksiz gittiği zaman 90 dereceye kadar düşüyor araş hareketsiz kalırsa bu değerleri görüyorum
|
|
![]() |
|
Deniycem teşekkür ederim cevabınız için
|
|
![]() |
|
devirdaim ile ilgili sıkıntı olabilir mi bir usta tarafından gözlem yapılması sağlıklı olur
|
|
|
|
![]() |
|
Kadirato ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2021 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Benim aracımda ilk kademe fanı burda açıyor bu normal midir
Düzenleyen Kadirato - 09 Ağustos 2021 Saat 03:32 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |