![]() |
|
307 ALINMAZ MI? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
karadaq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2021 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2021 Saat 11:45 |
Şuan hitler motor polo classic sahibiyim bebek doğacağı zaman acil araba almam gerekiyordu bunu aldım şansa beni hiç üzmedi.Hanım iş başı yapınca değiştircez niyetim golf almaktı aslında poloya sığamıyorum artık daralıyorum arabada hemde emekli arabası gibi geliyor sıkıldımda biraz genç işi olsun diye golf bakıyodum. Geçen rastgeldi 307 ye bindim XT modeliydi sanroof vs. Bana çok aydınlık ve ferah geldi fiyatı ve donanımı beni golften soğuttu diyebilirim.Şimdi size sorum pejoya olan bi ön yargı var bu neden? 307 1,6 xt paket almak istiyorum ama bulaşma, alınamaz gibi yorumlar alıyorum. Ben kötü arabadan ziyade bakımsız araba olduğunu düşünenlerdenim. Parça bulunurluğu ve fiyatları, 1.6 motorun yakıt tüketimi ve sağlamlığı nasıldır? ufak tefek şeyler olur kaç yaşında araba tabiki ama afaki sorunları nedir bu 307 xt paketin mesela? örneğin yağ yakma/eksiltme şikayetleriniz çok mu 307 1.6 sahibi arkadaşlar? şimdiden teşekkür eder kazasız belasız günler dilerim
|
|
𐰲𐰞𐱁𐰴𐰣𐰢 ,𐰑𐰆𐰍𐰺𐰖𐰢 ,𐱅𐰇𐰼𐰜𐰢 !
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aslında kendi cevabını kendin vermişsin eski arabanın zamanla illaki sıkıntıları olacaktır sonsuz ömürlü değil hiçbir parça ama zamanında değişmezse sıkıntılı parça diğer sağlam olanlarıda bozabiliyor. Bu sebeple şanslıysan iyi bakılmış bir araç bulursan hangi model olursa olsun düzenli bakım ve ömrü biten parça değişimiyle rahatlıkla aracını kullanırsın
|
|
![]() |
|
Bb559 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6 yıldır 307 1.6 kullanıcısıyım 58 bin km de aldım şuan 138 bin km de hiç yolda kalmadım bu süreç içinde akü bitmesiyle karşılaştım ve şuan baskı değişmek istiyor dışında sadece bakımlarını yaptırdım 10 bin bakımlarında bir sefer olsun değişen yağın kötü durumda oldugunu görmedim kronik sorunlar araçda gaz bağlıysa kirli yakıt uyarısı vermesi ve arka süspansiyon çukurlarda ses gelmesi ufak maliyetlerle çözülebilecek şeyler elektrik akşamıyla çok kurcalanmamasını tavsiye ederim alacağınız aracın yılına göre fazla elektronik bir araba olduğu için etrafındakilerden bu konuda şikayetlerde duydum. Şuan aile için 3 tane var 307 xt xr hepsi 110 luk 1.6 tabiki her araç aynı degil evveliyatı önemli
Düzenleyen Bb559 - 28 Nisan 2021 Saat 21:18 |
|
![]() |
|
edmar0707 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı edmar0707
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 buçuk yıldır 1.6 hdi 110 luk makyajlı kullanıcısıyım 167 bide aldım 220 binde şuan bakımlı aldım kazasız bakımlı alırsan her araç iyidir, lpg li alırsan iyi ayar yaptır dizel tavsiye ederim, motor beynine su almamış olması önemli ön cam ızgarasından girebiliyor eski modellerde, direksiyon kartı veya pompası yağ kaçalarından veya sudan çabuk bozulabiliyor arka takozlar ses yaparsa vectranınkiler sesi kesiyor diye duydum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |