![]() |
|
Acil yardım istiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berate38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2021 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2021 Saat 21:13 |
Herkese hayırlı akşamlar 1.4 benzinli 90hp trendy paket 207 ye sahibiyim aracım 135 bin kmde motor bloğunun köşeden bujinin olduğu yerden silindir kapak contası yağ kaçırıyor aracın triger bakımı geldi trigerini değiştirmek istedim tamirci arkadaşıma götürdüm yeni takacağımız trigeri yağlar boşa değiştirmiş oluruz risk alma yaptır dedi fakat bu gün aklımı karıştırdılar blok komple alüminyummuş ve contayı koyduktan sonra torklarken derece verirken çatlıyormuş yüzde 75 inde blok alınıyormuş ben Kayseri yaşıyorum işçiliğinden emin olduğum 4 ustaya sordum 4üde risk alma bu şekilde bin dedi ben aracımı severek kullanıyorum hiç lpg yüzü görmemiş ful orjinal bi araç motor parçasından kaporta parçasına kadar orjinal bu konuda tecrübeli başından iş geçen arkadaşlarımız varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim Kayseri de yeni nesil pejo varmış orayı met ettiler ama güveniyorum 135 binde Bi araca blok aldırmasınlar daha sonra lütfen yardım edin?.
Düzenleyen berate38 - 19 Nisan 2021 Saat 21:14 |
|
![]() |
|
207power ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Ustaların dediği gibi bir şey olacağını sanmıyorum. Kayseri sanayisini az çok bilirim, işin ehli usta pek yoktur. Bence hiç riske girmeyip, contayı yetkili serviste değiştirin... Herhangi bir sıkıntıda karşınızda muhatap olur.
|
|
![]() |
|
berate38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2021 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Tam 2 katı işçilik istiyorlar dışarıdan parça alıp götürebilir miyim bilginiz var mı aceba yoksa ordaki parçaları kullanmak zorunda mıyım?
|
|
![]() |
|
207power ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Dışarıdan parça kabul etmezler. Yetkili servisteki parçayı kullanırsınız. Burada önemli olan parça değil işçiliktir, çünkü orjinal parçayı başka yerden alıp, sanayide de yaptırabilirsiniz.
Düzenleyen 207power - 21 Nisan 2021 Saat 21:35 |
|
![]() |
|
Yetkili servisten 2 bin TL civarında Bi işçilik ücreti aldım malum serviste parça fiyatları biraz daha yüksek 4500 TL civarında tutuyor şu an ne bu parayı verecek ortam var ne de durumum var sanayide bin TL işçilik le yapılacak fakat güvenim yok naapmam gerektiğini bilmiyorum araba Bi sefer sökülürse daha düzen tutar mı tutmaz mı onu da bilmiyorum satmayı dahi düşünmeye başladım bilgili abilerim kardeşlerim varsa aklınıza ihtiyacım var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |