|
Citroen C2 Hararet sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
citroenc2
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı citroenc2
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2021 Saat 19:00 |
Merhaba arkadaşlar, 2004 model Citroen c2 1.4 benzinli aracım var. Aracımda çözemediğimiz bir hararet sorunu var.
Fan bazen açıyor araçta hiç hararet sorunu olmuyor fakat bazen açmıyor.Dün çok rahat aracımla seyahat ederken aynı yolu bir sonraki gün gittiğimde aracım hararet yapıyor ve baktıgımda fanın devreye girmediğini görüyorum. Aklınıza gelen bir sorun var mı ne yapmam gerekiyor ? |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar hocam . peki fan röleleri ikide bakıldımı soket temziliği vs. birde ek olarak fan reziztansı var o kontrol edildimi.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
citroenc2
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı citroenc2
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bir tane fan rölesini değiştirdim.Fakat bahsettiğiniz 2. röle varsa nerede bilmiyorum.Fan rezidansını henüz değiştirme fırsatım olmadı sanırım sıra ona geldi.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |