![]() |
|
John Cooper Works Cabrio |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2009 Saat 17:34 |
![]() Yeni Mini Cooper Cabrio, geçtiğimiz ay Detroit'te düzenlenen Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkmıştı. Mini, şimdi ise yeni Mini Cabrio'nun John Cooper Works versiyonunu Cenevre Motor Show'da otomobil tutkunlarının beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Mini Cooper John Cooper Works Cabrio'da 1.6 litrelik sportif bir motora görev yapıyor.Aliminyum gövde yapısına sahip olan turbo beslemeli bu motor 211 hp güç ve 260 Nm tork üretiyor. Dört kişilik araç bu motor sayesinde 0'dan 100 km hıza sadece 6.9 saniye ulaşıyor ve maksimum hız olarak 235 km sürate ulaşabiliyor. Araç 100 km'de 7.1 litre yakıt tüketiyor. Sportif hatlara sahip olan bu cabrio, spor süspansiyon, özel 17-inç hafif alaşım jantlar, yüksek performanslı 205/45 lastikler, güçlendirilmiş frenler, yeni egzoz sistemi ve değiştirilmiş altı ile manuel şanzıman sistemşi ile donatılmış. İç kısımda, özel üretim üç kollu deri spor direksiyon, isteğe bağlı altı iç TFT navigasyon sistemi, standart AUX portu, Bluetooth ve USB bağlantısı ve Apple iPhone entegrasyonu bulunuyor. Mini, bu yeni cabrio ile ilgili daha detaylı bilgi Cenevre Motor Show'da verecek. |
|
![]() |
|
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağol Emrah abi bilgiler için :)
Düzenleyen mod55 - 16 Şubat 2009 Saat 17:52 |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
cooperda sewmem s de sewmem cabrio hiç sewmem
|
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
cooperlar süper ya bir o kadarda pahalı hızlı makinalar ama
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
YKP ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
abi araç güzel sempatik bişey ama fiyatlar ceb yakıyo o fiyatlara ne canavar araçlar yaparsın araca gelirsek ben yakıştıramadım cabrio olmasına kısa araca yakışmıor kanımca...
Düzenleyen YKP - 16 Şubat 2009 Saat 23:44 |
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
+++++
Bende sevemedim gitti şu cooperları
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç normalde güzelde cabri SW olanları kanımca olmamış
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
cooper gp ve john cooper works harika araçlar yaw
![]() |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende hiç sevmem cooperleri. 1960ları hatırlatıyor.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
cooperlar ufaklıgıyla kıvraklıgıyla 106 ları andırıyo bana. şayet ilerde param olursa gene ufak arac almak isterim bu segmentde pek fazla secenek yok inş bende bi gün cooper sahibi olurum. ayrıca özelliklerde görülen bişey var yaktı tüketimi 200 üstü beygir bi arac icin gayet makul. Düzenleyen EFE - 17 Şubat 2009 Saat 18:50 |
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
bende sevmezdim hala sevmem ama gecengün sanayide bi cooper gördüm siyah adam hakkını vermiş modlamış şahane olmuş gözüme güzel görüntü o an
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |