|
Ön sağ taraftan Lok Lok ses gelmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
murat668
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2021 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2021 Saat 11:38 |
merhabalar herkese,
2008 allure model 1.6hp yarı otomatik aracımı 2017 yılında sıfır aldım şuan km 91000'de aracımın ön sağ tarafından Lok Lok diye ses gelmektedir abi bunu asfalt yolda falan yapmıyor sadece taşlı, parkeli yolarda yapıyor bir ustaya götürmeden önce sizin gibi tecrübeli sayfa üylerinde bilgi almak istiyorum sesin Z rottan mı amortisman mı veya direksiyon kutusum vs. tam olarak bilemedim
|
|
velophoto
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2021 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı velophoto
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Mesajın üzerinden zaman geçmiş ama yinede aynı problemi yaşayanlar için tecrübelerimi paylaşayım. Sorunun %90 ihtimalle amortisör arızası.Zaten ses gelen taraftan çamurluk üstüne elinle bastırınca diğer taraftan daha yumuşak yaylandığını fark edersin bu araçlarda kronik sorun amortisörler.Benim 2015 2008 1.2 puretech te de aynı problem oldu.Hatta kalkışlarda titreme oluyor yol sesini fazla almaya başlamıştı.Amortisörleri monreo markayla değiştirdik.Lastiklerinde değişim zamanı gelmişti.Lassa greenways ilede önceki michelinleri değiştirdik.Ne titreme ne ses kaldı konfor önemli oranda arttı .Orjinal amortisörler monroe den daha ucuz olmasına rağmen taktırmadım ,üretimden sıkıntılı amortisör neden taktırılır ki?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |