|
Pas Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Corleone
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2021 Saat 17:56 |
Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni katıldım. Geçtiğimiz temmuz ayında 2016 model bir 301 aldım. Bugün aracı yıkarken kaporta üzerinde nokta şeklinde bir sürü pas lekesi gibi lekeler gördüm.
En son aracı istanbulda yağan kar yağışından önce yıkamıştım ve böyle bir şey gözüme çarpmadı. Kapılar çamurluklar kaput ve hatta arka tamponda bile bu şekilde lekeler var. Başına gelen var mı acaba Düzenleyen Corleone - 24 Şubat 2021 Saat 18:03 |
|
Kadir
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar. Bunlar büyük ihtimal pas değil demir tozu. Yoğun trafikte boyaya yapışıp kalır ve zamanla korozyona uğrayıp paslanma görüntüsü verir. Demir tozu temizliği yapmanız lazım yıkadıktan sonra, dahasonra da kil temizliği yapıp aracı tekrar yıkayın geçer. Demir tozu için özel sprey şeklinde kimsayallar var onlardan alabilirsiniz. Youtube da demir tozu temizliği yazarsanız çıkar. Ya da profesyonel detailing yapan yerlerde yaptırabilirsiniz.
|
|
Peugeot 206+ 1.4HDI Urban Move 2012
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |