![]() |
|
Kaloriferden gelen sürtünme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berate38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2021 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2021 Saat 20:58 |
Öncelikle hayırlı akşamlar pasif olarak konuların takipçisiydim 206yı satıp 207 aldıktan sonra aracın bakımlarını yaptırmak için Sanayiye götürdüm cahil ustanın biri ğolen filtresini söktükten sonra fanı açta temizlesin dedi fanı açtım başladı bi sürtünme sesi 1 de duyulmuyor fakat bir dışında bütün kademelerde zır zır zır sürtünme sesi aşırı derecede moralim bozuk lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filtre çıkardıktan sonra ne temizlenecekmiş anlamadım ama amcamında başına daha önce gelmişti içinden ince bir dal çıktı tam pervaneye denk gelip takılmış tırlayıp duruyordu. Muhtemelen yaprak vs kaçmıştır filtresiz çalıştırınca
Geçmiş olsun inşallah başka birşey değildir
|
|
![]() |
|
berate38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2021 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Peki fanı siz mi söktünüz yoksa tamirci mi söktü nasıl çıkarabiliriz göğüsün sökülmesi mi gerekiyor elim bu işlere yatkındır tarif edilirse kendim de sökerim fanı
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
Yok gaz pedalının ordan bi plastiği söküp bakınca görüp almıştı ama onun reno sembol internetten bi araştır istersen göğüs sökmeden görebileceğin mesafelerdeyse belki halledebilirsin
|
|
![]() |
|
Yardımınız için teşekkür ederim ellememeye karar verdim arabaya her bindiğim de tır tır tır deli etsede bir ustaya elletirecem söksün içini temizlesin geri taksın yoksa bana arabayı sattıracak.
![]() |
|
![]() |
|
En mantıklısı :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |