![]() |
|
307 sw kapılar otomatik kilitleniyor ama açılmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Furemen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2021 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2021 Saat 10:45 |
Selamlar
Emekli olunca 2003 model 307 sw sahibi oldum En başlarda problem yoktu ama son 2 haftadır araç otomatik kumandadan kilitleniyor Fakat kumandadan açılmıyor ama manüel açılıyor Aküyü söküp bekledim beyin toplar diye ama arıza hala devam ediyor Yardımcı olabilecek varsa sevinirim Anahtar ile açılınca flaşör hızlı hızlı yanıp sönüyor ayrıca.. İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Düzenleyen Furemen - 02 Şubat 2021 Saat 10:45 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MErhabalar aracınız hayırlı olsun hocam bunun iki sebebi vardır. Biri ya kumandaki buton arızalıdır. yada anahtar araç unutmuş olabilir. Bazen böyle sıkıntılar olabilir.
1. Aracin ilk anahtarini kullanarak kontagi ON pozisyonuna getir. Araci calistirma pozisyonundan bir onceki. Kapilar kapali olacak bu durumda.
2. Ahahtarin uzerindeki kilitleme tusuna 10 saniye basili tut sonra birak. Anahtardaki pilin saglam ve dolu oldugundan emin ol. 3. Kontaktaki anahtari alin ve 10 saniye bekleyin. Sonra tekrar kodlayacaginiz anahtardaki kilitleme tusuna 10 sn basili tutun. 4. Dogru kodlandigini kontrol edin. Pek onemi yok ama bu islemi yaparken aracin disina cikin ve kodladiginiz anahtari kapidaki kilite sokun. Bu sekilde aracin dogru sekilde kilitlenip kilitlenmedigine bakin. Sonra yerinden cikarin ve uzaktan deneyin. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Furemen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2021 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlginize teşekkür ederim.sizin yazıyı okumadan tamirciye görürdüm sağ kapıyı açıp kabloları ile bir şeyler yaptı ve tamir oldu sonunda yani kısacası bir miktar para sıkışmış araya ne yapalım alışveriş yapalım ekonomiye can katalım dedim artık😅😅😅
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |