|
1.9 D Sabah Çalışma Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
luckylukegs
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2021 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı luckylukegs
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2021 Saat 15:25 |
Arkadaşlar merhaba.1.9d aracım var.epeydir yaşadığım bi sorun var.Araç ilk çalışmada çalışmıyor.mazot pompalıyorum falan anca zar zor çalışıyor.Ustaya gittik avans müşürü mazot akıtıyor sorun burda dedi yenisini aldık müşürün ama sorun hala devam ediyor.Araç bir kere çalıştıkdan sonra sorunsuz çalışıyor ancak.Ertesi gün gene aynı sorun devam ediyor.filtreleri ısıtma bujilerini falan yeni değiştirdim.Netten baktığım kadarıyla bu aracın klasik sorunuymuş bu.Yardımcı olacak varsa sevinirim
|
|
Karaman
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2020 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Usta geçmis olsun. Eğer sorunuz halen devam ediyorsa enjektörler ile siboplar kontrol ettirin.
|
|
sarp
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2012 Konum: PARTNER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mazot filtresinin altında oksijen sensörü var o gevşeme yapıyor soğuk havalarda benimde başıma geldi hareket ettikten sonra 1-2 km gidene kadar arada da tekliyor sonra duzeliyorsa kesin odur çalıştırmadan önce sensörün plastik somununu iyice sıkın sonra çalıştırın akşam stop edince motor soğumadan tekrar sıkın ertesi gün o sorun kalmayacaktır. Ben filitreyi komple yeniledim hala devam etti sonra kendim buldum sorunu oradan hava giriyor mazot geri kaçıyor
|
|
sarp
|
|
luckylukegs
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2021 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı luckylukegs
|
Aracı yeni bakımdan çıkardım ancak sorunum halen devam ediyor.Araç sabahları çok zor çalışıyor.2-3 defa mazot pompalıyorum anca çalışıyor.Çalışıncada ilk 2-3 dk epey gaz vermem gerekıyor yoksa stop ediyor araç.ilk kullanımda 4-5 dk tekleme yaparak çalışıyor sonrada hıc bır sorun kalmıyor. Yardım ederseniz sevinirim
|
|
luckylukegs
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı luckylukegs
|
Sarp hocam Allah sizden razı olsun.Dediğinizi yaptım ve problem ortadan kalktı.Ne yapsak sorunu çözememiştik.Sağolun
Düzenleyen luckylukegs - 30 Kasım 2021 Saat 14:27 |
|
Ordulu adventure
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2021 Konum: ORDU MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ordulu adventure
|
Sarp abi verdiğin bilgi gerçekten doğru Bi tanıdığıma söyledim.Ben anlamam dedi ustası baktı sorun buymuş ya dedi
|
|
sarp
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2012 Konum: PARTNER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Önemli değil şimdi benimde başıma tekrar geldi 3 gündür uğraşıyorum somunu sıkamaz oldum cekcalf taktiracagim
|
|
sarp
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |