![]() |
|
SHIELD xenon aydınlatma sistemleri... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2009 Saat 15:26 |
Evet emrahcım yeni montaj yerimizin açılışı nedenıyle fiyatlarda gayet uygun 12 aya kadar ( maxımum,word,bonus,axses ) taksitlerimiz mevcut ilgilenenlere duyrulur:)))
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saolasın kerdeşim...
|
|
![]() |
|
guzel urunler vu bu ay ıcıreınde kampanya var sanrım :):) kaçırmayın derım..
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Hayırlı işler
|
|
![]() |
|
Merhabalar arkadaşlar, SHIELD xenon aydınlatma sistemleri 6000K- 8000K mevcuttur. Shıeld xenon ürünlerimizi yurt dışından ithal etmeden önce kalitesini ve daha sonrada teknik özelliklerini bilerek ürün araştırması için 2 ay, teknik performansı için ise 6 ay test ederek getirtmekteyiz.Shıeld xenonlar 1 yıl garantili olup kesınlıkle JAPON ürünüdür ve herhangı bır aksaklık durumunda birebir yenisi ile değişim yapabilen bir firmayız. Ben kendım makina mühendisiyim ve xenonla ilgili hertürlü sorularınıza teknik destek ve cevap verebilirim. İlgilendiğin içinde saol arkadaşım görüşmek üzere diyorum.Fiyat konusundada dırek bana ulaşırsan daha iyi bir cevap verebilirim.Ayrıca kredi kartlarına 12 ay taksit ( garanti, word,axses,maximum )yapabilme imkanızım da vardır.
![]() Ürünlerimiz kesinlikle JAPON ürünüdür. Okan: 0506 949 10 11 - 0544 346 74 01 Araçlarımıza uygun xenon farları www.kalkanotomotiv.com adresinden bulabilirsiniz. Montajlarımız ücretsizdir. Bilgilerinize.... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |