|
peugeot 308 turbo dızel test surusu izlenimlerim |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2008 Saat 11:10 |
evet arkadaslar bu hafta sonu levent efe pejoda 308 turbo dızel aracın test surusune davet edıldım teste cıktıgım arac 1.6 turbo dızel 120 hp gucunde bır arac resımlerını asagıya ekledım... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Guzel bir duşunce testlerin devamını bekliyoruz dostum
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İzlenimler için Teşekkür Ederiz.
Devamını bekliyoruz.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
izlenim için sagol devamını bekleriz serhat tutar la deneme sürüsleri
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende test etmiştim iğrenççç bir araççç :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Senin arabanla aynı motor var :) İğrenççççç bir araç gerçekten :)
|
|
mimit
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
size pert inimi vermişler acaba.ben benzinli ve dizel motorları test ettim bu söylediklerinden hiç birini yaşamadımda hissetmedimde tork uyeter onun kardeş arabanın motor açılmadığı içindir belki diycem,
arkadaşlar 308 7 yıllık bir çalışmanın ürünüdür,2,000,000 km yol testine tabi tutulmuş tek araç.307 nin yarattığı hayal kırıklıklarından sonra bu araç üstüne resmen titrenmiş bir araçtır.ben comfort ve full iki model dizel i de test ettim comfort donanım olarak biraz daha zayıf olduğundan dolayı bazı sıkıntıları var yok diil am ao fiyata alına bilcek en iyi araçtır bence.
gaza verdiği tepkiyi o sınıf hiç bir dizel de bulamazsınız,frenler de tatminkar geldi bana,motorun bmw ortaklığı ile geliştirildiğinide unutmayalım.
babamın çalıştığı şirkette var bitane ve sürekli trafikte olan bir araç ilk çıktığı zaman alındı ve şuan a kadar en ufak bir sıkıntısı olmadı,arada bir bende biniyorum ve dediğim gibi motor çok iyi frenler başarılı,görüş açısı güzel bir araç.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bencede araç iyi.seat leon 1.4 TSİ alacaktım son anda test ettim hoşuma gitti ve peugeot 308 aldım.308 kötüde rakipleri diğer dizeller megane,toyota,hyundai i30,kıa ceed,opel 1,3 cdti ve çok konuşulan fiat bravo 1,6 105bg multijet çok mu iyi.bu araçların hepsini kullandım.en iyileri peugeot 308 bence.ve gayette mennunum.bir depoyla klima açık şehir içinde 850 km.çok rahat yapıyor.bu sınıfta daha ekonomik olanıda yok bence
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler devamını bekleriz..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |