![]() |
|
Direksiyon kutusu yağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan-tarhan66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2020 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Serkan-tarhan66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2020 Saat 01:50 |
Arkadaşlar herkese selam ve hayırlı yolculuklar benim araç 3008 1.6 HDI dizel active , direksiyon yağı kutusunda yağım eksilmiş olduğunu farkettim. Direksiyon yağım neden nasıl eksildi bilmiyorum, direksiyon sertlesti sağa sola çevirince sesler geliyor. hangi yağı kullanayım eksilme neden yapmıştır
|
|
![]() |
|
berkantyildiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2020 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkantyildiz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hortumlardan felan kaçak olabilir. kontrol ettirmeniz gerek. ihmale gelmez yağı tamamlayınız
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen arkadaşımızın dediği gibi kaçak olabilir kontrol ettirmekte fayda var. yağ bu linkteki ürün hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Serkan-tarhan66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2020 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Serkan-tarhan66
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler aekadaşlar bugün sıkıntıyı bulduk direksiyon yağ bidonunun yakıt pompasına bağlandığı yerden kırılmış bize yağ bidonu lazım çıkma tabii bulabilirsek bulamazsak çıkma direksiyon pompası arıyorum nereye bakabilirim nereden bulabilirim arkadaşlar saygılarımla çok teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |