![]() |
|
GÖSTERGE EKRAN VE KALORİFER SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AARON ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2020 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2020 Saat 10:58 |
Merhaba arkadaşlar.
2014 model 3008 aracım var. gayet servis bakımlı bir araçtır. geçen ay farlarını değiştirdim. led zenon far yaptım. bu işlemden sonra araçta bazı arızalar çıkmaya başladı. örneğin araç çalıştığında otomatik kalkan göstergeler kalkmamaya başları. bazen kalkıyor bazen kalkmıyor. konsol üzerindeki radyo ekranı ve hız gösterge ekranı. başına böyle sorunu olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim. ikinci problem dün karşıma cıktı. araç kalorifer açtın sıcak moddaydı fakat hiç ısınmadı. tekrar actım kapattım bu sefer arsın sol kalorifer peteğinden sıcak hava sağ petekten soğuk hava gelmeye başları. tekrar actım kapattım petekleri bu sefer sağ taraftan hiç hava gelmedi sol taraf sıcak gekliyor. araba bir ayda kafayı yedi anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar hocam şu ucuz ledleri arabalarımıza takmayalım hocam. sonuç biraz görüntü için 1000-2000 tl zarara sebep olabiliyor. problem belli çözümde belli ledleri sökün. söktü iseniz muhtemelen bsı zarar görmüş olabilir. geçmiş olsun. led alacaksanızda hocam philips yada osram gibi markaların kaliteli led ampullerinden takın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
AARON ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2020 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ANADOLU YAKASINDA İYİ BİR SERVİS BİLİYORMUSUNUZ. BANA YARDIMCI OLACAK.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |