![]() |
|
Tekleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilker emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2020 Konum: Çekmeköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilker emre
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2020 Saat 20:36 |
Arkadaşlar selamun aleyküm yeni üye oldum herkese hayırlı günler dilerim . Aracım 2000 model 206 xs modeli aracında rölanti oynaması oluyor sürekli tekliyor 70 i geçmiyor bi durup bi ileri atıyor kendini boşta dururken de rölanti sürekli oynuyor stop edecek gibi oksijen sensoru dediler değiştirdim rölanti motoru dediler değiştirdim komple bakıma soktum yağ filitre vs sibop ayarı dediler yaptırdım hala aynı eni sonu bi usta komple motora girmemiz gerekecek dedi emin olamadım çünkü aracın motorunda bisey olsa farkederim ama yok yağ ve şu yakıyor felan dedi ben sürekli yağına suyuna bakan bi adamım eksilme girmedim hiç bana yardımcı okun lütfen artık uykum kaçtı aracı çok seviyorum çok tatlı araç ama artık 10 bine yakın masraf ettim düzelmedi
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleyküm selam hocam. sizin ilk başta usta kurbanı olmuşsunuz. peki aracın boğaz kelebeği temizlendimi bobin buji değiştimi. araçta lpg varmı. ustaların ilk bu tip durumlarda önce bobin buji kontrolü yapıp sonra. boğaz kelebeğini temizlemek olmalıdır. eğer düzelme yoksa kompresyon testi yapılmalıydı.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ilker emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2020 Konum: Çekmeköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilker emre
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar hocam temizlettim herşeyi yaptırdım yaptirmadigim tek şey map sensörünü değiştirmemek kaldı. Herşeyi baştan sona yaptırdım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilker emre
Bu arada evet araçta lpg var
|
|
![]() |
|
maxiimuss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maxiimuss
Hocam aynısını ben de yaşıyordum çözemedim öyle sattım çıldırtıyodu beni. Allah yardımcınız olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |