|
Paspas Altı Islaklığı 407 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mertyildizz
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2020 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mertyildizz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2020 Saat 11:38 |
Herkese merhaba,
2006 model peugeot 407 aracımda yağmur yağdığında su alma problemi yaşıyorum,göğsün altından paspaslara iniyor,çok yoğun değil fakat taban halısı ıslanıyor paspas altı nemli oluyor ( şapır şapır su yok yani ) silecek ızgaralarını temizlettim,sanruf giderlerini kontrol ettim fakat hala devam ediyor. Araçta su eksiltmesi de yok sadece yağmur yediğinde ıslanıyor nasıl çözebilirim ? Pedalların yanındaki ince uzun plastiği söktüğümde göğüse doğru elimi sokunca nemli geliyor. Aynı şekilde yan koltuğun oradan da sadece yağmurda olduğu için kalorifer peteği olduğunu düşünmüyorum.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
MErhabalar hocam. bunun bir kaç sebebi var. birincisi gögüs alt kısımda pedallerın orada ses sistemi vs. için kablo deliği açmış olabilirler oradan kaçabilir yada orada kablo körükleri var plastik onlardan kanaylı olabilir. ikincisi dediğiniz kalorifer peteğinden kaynaklı olabilir. onuda görmek için gaz pedalının yanında kaplama plastikleri vardır onu söküp gözlemlemek yapmak lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
mertyildizz
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2020 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mertyildizz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Kalorifer peteği olsa araç su eksiltmez mi ? Ayrıca ses sistemi,kabo vb. için açılmış bir delik yok
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Su eksiltme yoksa onu eleyebiliriz hocam. diger bir ihtimal sizden önceki sahibi ses sistemi yaptırıp sökmüş olabilir çok karşılaştıgım bir durum. yada kapı ve cam fittilerinde kaynaklıda olabiliyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |