![]() |
|
antifriz ekleme sıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bayer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2020 Saat 20:08 |
207 1.6 140,000km
Normal şartlarda kaç km'de bir antifriz eklemek gerekir? Son zamanlarda çok fazla km yapmamama rağmen, her kontrol ettiğimde antifriz seviyesinin minimuma indiğini görüyorum ve maksimuma kadar döküyorum. Shell'in kırmızı renkli olanını kullanıyorum. Kaç km'de 1 azaldığını bundan sonra hesaplayacağım. Sizler ne kadarda bir koyuyorsunuz? Normali kaç km'dir bunun? Bir kaçak mı var diye şüpheleniyorum. Başka antifiz marka/renk öneriniz var mı? Hayırlı akşamlar.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senin araçta kaçak var hortumlarını kontrol et radyatörlerini de lpg varsa lpg su hortumlarını da kontrol et bendede kaçak vardı .100 km de bir su bardağı su ekliyordum bugün bulduk kaçağı lpg beynindeki hortum giriş çıkışında kaçak varmış kelepçeleri sıktım kontrol edeceğim bakalım yarın
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaçak yoksa su eksilmez. Motor sogutma suyu kapalı devredir dolayısıyla kullanıma bagli olarak eksilme vs. olmaması lazım.
|
|
![]() |
|
Bayer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LPG değil normal benzinli. Kaçak varsa ustaya götürmek lazım o zaman? Tahmini ne kadarlık masraf çıkar?
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bilemeyiz önce nerden kaçırıyor bakalım suya yağ karışmış mı iyi bir ustaya baktır.
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |