![]() |
|
206 Gösterge Paneli Değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Brcbyrktr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2020 Saat 21:39 |
Hayırlı akşamlar.
Aracımın (206 1.4hdi 2003) göstege panelinin bir kısmında ışık yanmıyor.İnternette araştırdığımda ufak dipsiz ampullerin değişebildiğini gördüm.Göstergeyi çıkardığımda benimkinin değişmediğini, ledli olduğunu gördüm.(şansımı si..) Bende bunu bahane ederek beyaz gösterge kadranını sevmediğimden yeni siyah gösterge paneli almayı düşündüm.Tamircime sorduğumda bana eskisini söküp yenisini takarsan panelin sıfırlanacağını dolayısıyla kilometreminde sıfırlanıp sıkıntı yaratacağını söyledi. Valla ne yalan diyim pekbi bilimkurgu geldi bana..Bu konuda bilgisi olan varsa bi el atsın bu duruma.
|
|
iliğimi sömürdü bu araba!
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malesef abicim usta doğru söylüyor. ledlerin değişimi yapılıyor hocam 150-250 tl arası fiyat isterler. başka bir sorun yoksa göstergede.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Brcbyrktr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elimi göstergenin arkasına sokup, parmağımla bastırdığımda ışık yanıyor..ama çekince sönüyor.sanırım temassızlık gibi bişi..Cevap için saol soner.
|
|
iliğimi sömürdü bu araba!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |