![]() |
|
207 1.6 Benzinli Otomatik 2012 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kolikli ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2020 Saat 16:42 |
Öncelikle herkese selam, 2012 model 1.6 benzin LPG otomatik aracım var, araba ne düz yolda ne de yokuş yukarı gitmiyor, düzde benzin LPG fark etmiyor 160 km yi geçmiyor rampalarda emsalleri 80 ile çıkarken ben 30 / 40 la anca çıkıyorum aracım bakımları hiç aksatılmadan yapılmıştır kaç ustaya gittiysem sorun yok gayet iyi diyorlar beni çıldırtıyorlar. Bobinlerini buji ve kablolarını değiştirdim yine aynı herhangi bir arıza lambası yanmıyor bilgisyara bağlattım hata kodu vermiyor, görüşlerinizi dinlemek isterim. Saygılar.
|
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladığım aracı bayağıdır kullanıyorsun, sorun şimdi başladı. Eğer böyleyse, aracında son zamanlarda nasıl bir değişiklik var. Zor çalışma, titreşimli çalışma, stop etme va gibi bir sorun mu var. Ayrıca aracın 1.6 vti mı.?
|
|
![]() |
|
Kolikli ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çalışmasında hiç bir sıkıntı yok, aldığımda da pek performanslı değildi zaten 12.000 km de almıştım şuna 85.000 de ustalar sorun gözükmüyor diye ısrar ediyor, aynısın 2011 modeli vardı gidişi gayet iyidi. VTİ doğrudur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |