![]() |
|
1.4 hdi Vuruntu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2020 Saat 10:09 |
hocam bir çok sebebi olabilir. ama dediğiniz enjektörlerden sorun varsa bundan kaynaklı olabilir. ateşleme yakıt püskürtme düzğün olmadığı için. öncelikle orjinal bir yazılımla arıza kodlarına enjektörlerin duruma baktırın belli olur.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
FatihBall ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FatihBall
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkese merhaba aracım 207 1.4 hdi 198.xx binde aracı yeni aldım problem yaşıyorum yardımcı olucak arkadaşlar başına gelen illaki vardır diye konu açmak istedim ,
Aracım hızlanmak istediğimde motordan tak tak tak ses geliyor düşük hız düşük devirde yok gaz pedalına ne kadar basarsam ses o kadar şiddetleniyor mesela 80 kmh hızla giderken yarım gaz la ses gelmiyor lakin biraz daha basarsam tak tak tak tak tak sesi geliyor bu ses daha seri geliyor bu arada ve araç siyah duman atıyor enjektör şakırtısı diye tahmin ediyorum varmı daha önce tecrübesi olan ? Araç yükte iken yapıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |