|
406 ve başka marka-modellerin ortak parçaları? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Haceli
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2020 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2020 Saat 21:21 |
Selamlar cümleten. Bundan ortalama 10 sene kadar önce 306 griffe ve 307 kullandım uzunca süreler. Yakınlarda 97 model 2.0 406 sv aldım. Her zaman aklımda olan ve aklıma takılan bir araçtı ve aldık hayırlısıyla. Araçta şu an kronik bir şey veya bir arıza v.s. yok. Ancak malum araçların modelleri biraz eski olduğundan bu araçlara bazı insanlar merak sarıp topluyor biniyor, bazıları da eşeğe biner gibi, sanki reno 19' a biner gibi muamele yapıyor ve olur olmaz her yere sürüyor. Aracım çok şükür motor ve şanzuman olarak iyi ancak tabii ki ben yine de yağ, filtreler v.b değişimlerini yaptım. Tabi kaporta da öyle ahım şahım değil. Nasipse ilk baharda kaportayı da toplayacağım. Şu an kışa girdiğimizden dokunmuyorum. Ben şunu merak ettim, 406 nın mekanik, elektronik parçalarını başka bir marka-model araçta bulabiliyor muyuz? Örnek olarak bana şu an sağ çamurluk sinyali lazım. Sanayide bulamadım. Çıkmaları var illa ki. Ancak ben sıfır almak istiyorum diyelim. Bana şu markanın şu sinyali uyar diyebilir misiniz? Veya sağ arka stop lambam çatlak. İlerde değiştirmek istersem başka bir modelden başka bi stop uydurabilir miyim? Teşekkürler.
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok çok zor. bazı çıkmalar da sıfırdan pahalı.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
malesef hocam motor haricinde bir çok parça araç modeline göre üretim yapılıyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |