![]() |
|
307 Ayak aydınlatması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Mesajlar: 140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2020 Saat 20:05 |
slm arladaşlar ayak aydınlatma yapmak istiyorum. yapan barsa nasıl yaptığını paylaşabilirmi. arama bölümünden arama yapamıyorum. tepe lambasının direksiyon altına gelen sigortadan elektriğini alabilirmiyim. tşk
|
|
![]() |
|
sahinsenturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahinsenturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Müdür ben yaptırdık elektriği şoför tarafında sol alt köşedeki kablo grubu var ordan tek tek kontrol ederek yaptı. Gebzeye yakınsan yaptırdığım yeri önerebilirim
|
|
![]() |
|
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Mesajlar: 140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cevap için tşk. kendim yorumlara bakarak yaptım. ön tavan lambasından elektriği aldım tavan arasından sağ kapı dirseğinden torpido altından vites konsolu altından şoför tarafına ordanda orta konsolun kenarından konsolun arka yanlarına çektim. 🤪 elden bukadar geldi.
|
|
![]() |
|
resim atmayı bilemediğim için anlatmaya çalıştım. yapmak isteyenler için.
|
|
![]() |
|
mrb. tavan lambasına 4 adet 3 er ledli lamba takmanın elektrik aksamına sıkıntısı olurmu. araya 5 amper sigorta atılmasını söyleyende vardı yorumlarda. arabayı durdurup kontağı çıkardıktan sonra akü göstergesi 10 saniye falan yandı yandı söndü sebebi ne olabilir. fazlamı yüklendik lambaya acaba?
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |