|
Hararet Müşürü |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mehmet Han
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2020 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet Han
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2020 Saat 05:17 |
Selamın Aleyküm Arkadaşlar yeni Arac Alıcağım 407 ama Bazı Şeyler Kafama Takıldı sizlere Sormak İstedim 1.Arac harareti Yükseliyor Sona Kadar Geri Düşüyor Ama Arac Hararet Yapmıyor bi değişiklik olmuyor ama Hararet Fırlıyor Inıyor göstergede
2.Olarak Aracın Dijital Göstergeleri Soluk Gözükmüyor Bu Konularda Yardımcı Olursanız Pazartesi Günü Satış Alacağım.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aleyküm selam
söylediğin gibi hararet müşürü radyatör termostat bakılması lazım ekran konusu ise genelde 301 206 rc gibi araçların ekranı uyarsa onlarla değiştirebilirsin
|
|
Pilstols
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam hararet için birşey diyemeyeceğim ama elinden lehim ve sök tak işleri geliyorsa gösterge ledlerini değiştirebilirsin. istediğin farklı renk varsa onu da yapabilirsin ;)
ben 307nin gösterge ledlerini beyaz kadranları mavi yaptım çok güzel olmuştu.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |