![]() |
|
Kırılan güneşlik tırnağı çözümü. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aegeanxtr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2020 Konum: izmir dikili Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aegeanxtr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2020 Saat 14:43 |
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok mantıklı bir iş olmuş hemde daha sağlam ellerinize sağlık
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
aegeanxtr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2020 Konum: izmir dikili Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aegeanxtr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam. Daha önce yandan akıllı vida atılmış en nefret ettiğim şeydir böyle heryere akıllı vida atılması. Vida deliğini aynı renk plastikle kapatıp düzelttim sonra bu şekilde yaptım baya sağlam oldu.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öyle sağ sola akıllı vida atanları bende sevmen hocam yapacaksan bir adam gibi düzğün tabiri caiz yamalı don gibi olmasın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
Bende vida takınca sıkışan klipslerden takmıştım zamanla orayı tutan plastikler çok sertleştiği için kırılıyor sanırım özellikle bu yaşlarda tavan kumaşı yenilemek isteyenlerin çıkarırken mutlaka elinde kalır muhtemelen orası ben gibi Eline sağlık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |