![]() |
|
Klimada istop etme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
brokenheart ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2020 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı brokenheart
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2020 Saat 12:23 |
Arkadaşlar hepinize merhaba. Aranıza yeni katıldım ve bir konuyu sizinle paylaşmak istedim. Öncelikle 2007 model 1.4 fever modeli pegout aracımda bir problem var ve daha önce bu konuyla ilgili problem yaşamışsanız yardım edebilirmisiniz lütfen. "Aracım klima açık yolda giderken istop ediyor".
bu durum debriyaja , frene basınca veya ayağımı gazdan çekince oluyor. rolantide çalıtığı zaman istop etmiyor[klima açıkken].Elektirikçi, motorcu ,klimacı ve oto gazcıya gösterdim hiç bir problem yok dediler ama bir çözüm bulamadım konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim bu arada aynı olayı hem gazda hem benzinde yapıyıor 2 sinide denedim. Şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracında rölanti dalgalanması var mi? Eğer yoksa katalizordeki alt ve üst oksijensensorunun fişini çekin ve öyle kullanın sorunun devam edecek mi? Bakalım stop edecek mi aracin rolantide düzgün çalışırken stop et sonra sensorlerin fişlerini çıkart.
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araçta lpg varmı hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
brokenheart ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2020 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı brokenheart
#ismailkaya Aracımda dalgalanma cok nadir oluyor ayda belki 1 kere felan
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı brokenheart
#sonerkyl Evet aracımda lpg var ama benzinde de aynı problem oluyor, Gaz kelebeğini temizlettim adaptasyon yaptırdım
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öncelikli olarak lpg regülatöründe gaz kaçagı olabilir. benzindede kullansanız regülatör içindeki gaz manifolta gelir yanma odasına karışır. genelde bu sorun ilk çalıştırmada geç çalışmasına sebep olsada stop etme olayınada sebep olabiliyor. birde benzin pompasını basıncını ölçtürün.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı brokenheart
sonerkyl Otogazcıya gittim ve benzin basıncının normal oldugunu söyledı gazda da herhangi bir problem yok , aracım ilk calıstıgında normal calısıyor ısınana kadar 1000 rpm de daha sonra kısa bir süre ısındıktan sonra 900 rpm e düşüyor, Klimayı açtığım zaman bile herhangi bir rölanti dalgalanması olmuyor sadece ilk açtığında oda normal. İnanın gösterebileceğim yerlere gösterdim bir sonuç bulamadım
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Aracının tam motor tipini yassana 1.4 75 lik mi 90 lik mi
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı brokenheart
ismailkaya 1.4 75 lik benzinli
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
Boğaz kelebeğin üstündeki rolanti motorunu kontrol ettirin. Boğaz kelebeği ile ikisi güzelce sökülüp temizlensin bence.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı brokenheart
talip206 , bugün fark ettim aracım biraz ronati dalgalanması var ama çok az 10 üzerinden değerlendirme yapacak olursak 10/2 lik bir dalgalanma var oda çok yani rolanti motorum sağlam gibi ve boğaz kelebeğimi temizlettirdim. Gerçekten yaptırılabilecek çoğu şeyi yaptırdım ama kimse bana net bişey söyleyemiyor. serviste yetişmiş , özel servis ustalarına gösterdim hep motorcu, gazcı, kkimacı ve elektiriçi ama hepsi bi sorun olmadığını söylüyorlar en son ihtimalle servise gitmeyi düşümüyoum ama orasıda çok yüksek meblalar istiyor
|
|
![]() |
|
anladım hocam yapılacak birçok şey yapılmış. en son motor ecu gidiyor bu olay gibi. gaz kelebeği arızalımı diye düşünmek lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Müsait olduğunda aracının başındayken beni ara sana iki yer göstereceğim oralara bak veya baktır . 05350674060 İsmail KAYA watsapp tan görüntülü ara
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı brokenheart
ismailkaya gün içersinde arayabilirim sizi çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |