|   | 
 | 
| 207 vti fan ve tekleme sorunu acilll | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| eyitux   1. Vites     Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: 207 vti fan ve tekleme sorunu acilll Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2020 Saat 00:51 | 
| 
   Merhaba arkadaşlar  Aranızda yeniyim yaklaşık 2 yıldır  207 vti Outdoor premium otomatik kullanmaktayım Araçta son zamanlar yaşadığım problemler yüzünden  Çok çaresiz kaldım Aracın teklemesi ve fan açma problemi yüzünden Yaklaşık 10 bin TL araca para harcadım lakin özellikle  Tekleme değilde fan problemi devam etmekte  Bu konu hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı Düzenleyen eyitux - 16 Ağustos 2020 Saat 19:38 | |
|  | |
| eyitux   1. Vites     Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2020 Saat 01:34 | 
| 
   Aracın tekleme sorunu olduğu için aracın bobin ve bujilerini  Orjinal ile değiştirdim 1 gün sonra aynı arızayı verdi makineye  Bağladığımda karşılaştığım arızalar  yağ pompası elektrovana kumandası  Kavramalı su pompası  Arka oksijen sondası sinyal arızası  4 nolu silindirde yanma bozuklukları  4 nolu silindirde ateşleme bozuklukları arızaları vardı  Bu arızaları sildiğimizde silindikten sonra tek kalan hata  Kavramalı su pompası kaldı  Bunun üzerine servise gittim İlkar Bursa servisine  Servis in yaptığı işçilikler değişimler 6-7 bin lirayı buldu  Bobinler bujilet hariç   | |
|  | |
| eyitux   1. Vites     Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2020 Saat 01:45 | 
| 
   Servis işçilikleri kartel sökülüp  Yağ pompası regülatörü değişmiş  Sente ayarı yapmış  Kalbütör kapak contası değişmiş  Emme eksantrik elektrovana değişti  Sağ aks keçesi değişti  Antifriz değişti  Termostat değişti  Motor yağı hava yağ filtrelerler değişti  Oksijen sondası değişti  Triger gergi lasitiği değişti  Elektrik tesisatında karışıklık var diye  Sigorta kutusu değişti  Elektrovana değişti  Yapılan değişimler bunlar  4.pistonu özellikle sordum kompresör testine soktuktan  Sonra en iyi çalışan pistonun 4. Piston olduğu söylendi Bu değişimler yapıldıktan sonra 50 km gittikten sonra Araç yine tekledi ve fan çalıştı  Bunun üzerine tekrar görüşüm servisle tamam dediler  Devirdaim kasnağı ne alternatör kayışı değiştirdiler  Ve tekrar motoru bakıma aldılar yağ vs değişimi yapıldı  4 gün sonra aynı sorunları yaşadım  | |
|  | |
| eyitux   1. Vites     Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2020 Saat 17:34 | 
| 
    Servise tekrar götürdüm  Yapıcak bişey yok dediler ve arızayı bulamadılar Arıza tekleme ve fan problemi üzerine gittim  Yapılan işçiliklerin hepsini yazdım ortalama 10 bin TL para  Harcadım Sorun hala daha devam ediyor  Servis 3 ila 4 bin masraf dedi aldı başını gitti  Ve hala arızalar bitmedi  Bilseydim böyle olacağını çıkma motor alırdım  İnternetde garantili motor 10 bin TL ye bulmuştum  Aracı çok sevdim ama bu arızalar yüzünden Nefret ettim servis sırtını döndü çoğu  Servis psa gurubuna bakan servisler akraba oluruz  Diyip kapıdan geri çeviriyorlar şaşıp kalıyorum  Şu Pejo işinden gerçekten anlayan  Yada yardımcı olabilecek kimse var ise  Lütfen yardımcı olabilirmi  Düzenleyen eyitux - 21 Ağustos 2020 Saat 13:51 | |
|  | |
| sonerkyl   MODERATOR     Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(1)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2020 Saat 12:19 | 
| 
   çok çok geçmiş olsun hocam. o kadar para alıpta problemi çözmeleri lazımdı. bence sorun elektrik tesisatın gibi duruyor kısa devre yada şaselerde oksitlenme gibi bir sorun olabilir. 10000 tl komple motor revizyon olurdu. kendi yaptıkları hataları düzeltmeleri lazımdı bence. malesef vti motordan anlayan çok usta yok peki araçta lpg varmı hocam.
    | |
| 
     Peugeot 106 1.4 (1997) Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. | |
|  | |
| eyitux   1. Vites     Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2020 Saat 12:50 | 
| 
   Araçta müzik tesisatı var amfi vs  Sizin 308 vti hakkında yazınızı okudum  Elektrik tesisatında farklılık da sorun yapabilir demişsiniz  Müzik tesisatı bir problem yaşatır mı bilmiyorum  Araç ta LPG var lovato ama kullanmıyorum  İlkar servisslede son tekrar görüştüm Kapak açılıp bakmak gerekiyor dedi   Düzenleyen eyitux - 17 Ağustos 2020 Saat 13:41 | |
|  | |
| eyitux   1. Vites     Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2020 Saat 12:57 | 
| 
   Soner bey sıkıntı  olmaz ise telefon  Numaranızı gönderebilşrmisiniz  | |
|  | |
| sonerkyl   MODERATOR     Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2020 Saat 14:20 | 
| 
   0505 789 36 33
    | |
| 
     Peugeot 106 1.4 (1997) Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. | |
|  | |
| ismailkaya   3. Vites     Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı ismailkaya Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2020 Saat 23:54 | 
| 
   Küçük sanayi de Euro reparcar servisi var 7. Blok mu kaç bilmiyorum tam ya ona göster yada çapraz karşısında baykar servisten ayrılma yeni dükkan açmış arkadaşlar vardı duruyormu bilmiyorum yardımcı olurlar sanirim
    | |
| 
     KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
     | |
|  | |
| ugurcaliskan16   1. Vites     Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2021 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı ugurcaliskan16 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2021 Saat 18:11 | 
| 
   Abi umarım forumdasındır , aynı sorun bende de çıktı 3. Silindir ateşleme arızası fakat bobini değiştim sorun hâla devam ediyor acaba çözümü bulundu mu ?
    | |
|  | |
| eyitux   1. Vites     Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2021 Saat 18:18 | 
| 
   Ben yaptırmadım sattım aracı öyle illahlahlık bir durum  Ama tavsiyem servise falan gitme üzerler beni çok üzdüler  Bana İlkar servis olup olmadık şeylerden dolayı birsürü para harcattı Ben aracı sattıktan sonra   Durumun ne olduğunu öğrendim  yeni tanıştığım bir bmw ustası aynı sorunları ben söylemden bana anlatıp hatanın nerde olduğunu bilen ustadır ve sorunu çözmüş ustadır. bursa merinos tarafında bmw mercedes tamircisi  küçük otomotiv ramazan bey'dir. Düzenleyen eyitux - 20 Ocak 2022 Saat 12:00 | |
|  | |
| Ahmet1035   1. Vites   Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2022 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Ahmet1035 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2022 Saat 17:52 | 
| 
   Ustanın numarasını verebilir misiniz tam olarak nerde 
    | |
|  | |
| eyitux   1. Vites     Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2022 Saat 19:17 | 
| 
   küçük oto ramazan usta 0536-2079310 sinan bey yönlendirdi derseniz yardımcı olur. Düzenleyen eyitux - 28 Nisan 2022 Saat 19:17 | |
|  | |
| Tufan Celal   1. Vites   Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Tufan Celal Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2022 Saat 20:06 | 
| 
   Abi naptın hallede bildinizmi 
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 | Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||