![]() |
|
arac sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pejo22 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2020 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2020 Saat 23:27 |
Merhaba arkadaşlar yeni katılıyorum aracım pejo partner 2.0 hdi. Aracında bir sorun var aracım soğukken çalışıyor ama 20 .30 dakikada yol yapınca motor ısınıyor ve istop ediyorum 5 dakika sonra marsa basıyorum ses geliyor ama calismiyor 25 dakika bekliyorum sogudugu zaman çalışıyor ben edirneden fethiye ye yola çıktım İzmir otabaninda 130 km hızla 15 dakika gittikten sonra aracim istop etti 30 dakika bekledim marsa bastım çalıştı. Tekrar yola devam ettim 30 dakika sonra durmak için debriyaja bastım arac yine istop etti. Beklemeden marsa bastim çalıştı bazen arac isindiginda istop edip 2 dakika sonra basınca calisiyor bazende calismiyor. 110 120 km hızla yola devam ettim bi sorun yaşamadım. Fethiyeden dönüşte ayni şekildedir1201km hizla geldimhic bir sorun yaşamadım. Sadeceararettkalkmaya başladkucuk kutuda subitmis su koyduk normale döndü kaçak var buyuk ihtimalle ilaç attım. Önlemi bilmiyorum ustalar bakmadı bile. Daha sonra motor isindiginda mozot pompasina 2 bidon su döktüm calisti sorunu cozemediler ne yapmalıyım yardim edin 20 gün olduarabayi cekiste problem yok ı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |