![]() |
|
407 1,6 dizel devirsiz kalkış |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
siler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2020 Konum: inegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2020 Saat 09:14 |
merhaba
407 1,6 dizel aracım var zincirden ses geliyordu tamirci zinciri değiştirdi pimler aşınmış dedi onlarıda değiştirdi o zamana kadar araçta herhangi bi arıza yoktu gidişi kalkışı süperdi sonra akış sensörü değişti basınç sensörü değişti turbo selonoidi değişti ama olmadı .Sonra dediler turbo temizlenecek temizlendi . Sonra defoloutıon fault diye hata çıkmaya başladı .Egr den dediler egr iptal edildi . Sonra bi baktım yağ azalmış yağ değiştirdim arkadaşlar 5/40 yağ koymuşlar orjinal yağını koydurdum şuan kidurum Araç devirli kalkış yapamıyor kalkıyor devirini yükseltiyorum 2nci vitese takınca yine bayılıyor bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar
|
|
GALATASARAY
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. sorun yapılan işlemden sonra baş gösterdiyse ustanızın bunu çözmesi lazım hocam. araç sente ayarı düzgün yapılmamış olabilir. peki katalizöre bakıldımı. birde araç arıza kodu veriyormu.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |