|
Acil 406 bilgi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Gökhan syl
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2020 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan syl
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2020 Saat 20:29 |
Merhaba arkadaşlar
Otomatik vites araç arıyordum 2004 model otomatik 320.000km de 2.0 hdi sv karşıma çıktı bu aracı nasıl bilirsiniz daha önce Peugeot kullanmadım
|
|
soa-o
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende aynısının 2002 modeli var. Km bu araçlar için hiç önemli değil. Hiçbir sıkıntısı olmadı bende araç nerdeyse 400000 kmde. Sadece klima kompressörü değişti birde şanzıman yağı. Eğer araç özenli kullanıldıysa alabilirsin ama 4 vites ve 2.0 motor olduğunu unutmadan yani lpgli değilse biraz bütçe karşıtı olabilir . Lpg taktırırsan dizel ile yanma ısıları farklı olacağından dolayı şanzıman yağın normalden daha hızlı bozulacaktır. Kullanan temiz kullandıysa araba çok iyi yani ben uzun zamandır kullanıyorum tavsiye ederim . Arabadan arabaya kullanıcıdan kullanıcıya fark olduğunu unutma.
Düzenleyen soa-o - 07 Ağustos 2020 Saat 19:30 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |