|
Sıcak havada çalışmıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
selcukcete
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2020 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selcukcete
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2020 Saat 16:28 |
Merhaba bende yaklaşık 15 yıldır peugeot oto kullanicisiyim. 2000 model 1.6 306 sedan aracın var. 2005 yılından beri aynı araca biniyorum. Maşallah bana büyük bir sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar. Son 2-3 yıldır hava sıcaklığı 35-40 derece iken araç seyirhalinde iken gaz yemiyor ve stop ediyor. Tekrar çalıştırmaya başladığımda çalışıyor ama gaz yemediği gibi boğuluyor. Aracı dinlendirip 5,6 saat sonracalistirinca düzeliyor. Arıza yaptığında yolda kaldığımdan arıza esnasında arıza tespit edilemiyor. Bende iyicesicakta yolculukyapmiyorum 🤣 arıza ile veya buna benzer sorunla karşılaşıp gideren varsapaylasirsa sevinirim şimdiden teşekkürler...
|
|
burakipek34
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakipek34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ateşleme bobini kontrol ettirin derim bende de motor sıcakken ateşleme bobini yüzünden düzensiz çalışıp bazende stop ediyordu
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |