![]() |
|
Oto Ses Sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
haluxux ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2020 Konum: TUZLA İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2020 Saat 09:50 |
Arkadaşlar merhaba.
Forumda yeniyim.206+ aracımın ön kapı hoparlörlerini değiştirmek istiyorum.Anadolu yakasında önerebileceğiniz yerler varsa önerilerinizi alabilir miyim? Ayrıca hoparlör önerisi olan varmı? Araçta amp yok. Kendinden bass özelliği olan hoparlörler tercihim.Bütçe 500-600TL. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
haluxux ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2020 Konum: TUZLA İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendi açtığım konuya cevap verdiğim için şu an çok heyecanlıyım :)))
Sonuçta teyp olarak Sony DSX- A410BT ve hoparlör olarakta XS-XB1641 aldım.Ve sonuç mükemmel.İtinayla tavsiye edilir.
|
|
![]() |
|
yunusates52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yunusates52
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba teyp yuvaya tam oturdu mu yoksa çerçeve mi kullandınız? Bir de direksiyon altındaki teyp kontrol tuşlarını aktif edebildiniz mi?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba. Teyp yuvaya tam oturuyor. Herhangi birşey kullanmadım oturtmak için. Direksiyon altındaki kumanda tuşlarını aktif etmedim. Açıkçası kullanmayı sevmediğim için uğraşmadım desem daha doğru olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |