![]() |
|
208 geri görüş kamerası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sunshine35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2020 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sunshine35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2020 Saat 17:57 |
Merhabalar Arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım daha önce acıldıysa konu özürdilerim PEUGEOT 208 ACTIVE 1.2 PURETECH aracım var aynı araçtan 2 adet almıştık birinde herşeyi aynı fakat birinde geri görüş kamerası varken digerinde yok bayi takılamaz dedi ama aynı seyi benım kendı aracım audi içinde söylemıslerdi bir vag-com kablosu ile birde kamera ile çözdüm daha önce böyle birşey yapan veya yaptıran varmı saygılar.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Kamere araç üzerinde smeg ekranın sürümüne bağlı sadece iki versiyonunda kamera aktif edebilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ykirac ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba
Peugeot 208 2020 model Active arabam var. Geri görüş kamerası montajı yaptık ama görüntüyü veremedik ekrana. Soket kamera kısmı boş İnterface mi almamız gerekiyor? Hangi versiyonlarda uygun değil nasıl anlarız?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |