|
Usta Önerisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hakant6
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2020 Saat 16:57 |
Merhaba , İyi bayramlar dilerim.
2011 model 207sw hdi aldım. İstanbul Anadolu Yakasındayım. Güvenilir bir ustaya motorunu göstermek istiyorum. Önerileriniz olursa çok sevinirim. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden. |
|
karaca61
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende Anadolu yakasında n Bayrampaşa da birlik oto var oraya gidiyor um tavsiye ederim Google araştırın Özay usta tavsiye ederim hayırlı bayramlar.
|
|
kayabasi34
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kayabasi34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bayrampaşa Avrupa yakasında.
Bende Anadolu yakasında usta arıyorum. Hatta konu bile açtım. Bosch çar servisine gideceğim galiba. Usta önerisi bulamadim. |
|
hakant6
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kartal da Ali usta ismini buldum. başka bir öneri almazsam oraya gideceğim gibi.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
hakant6
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öneri için teşekkürler ama burası Avrupa yakasında, ben kadıköy tarafındayım.
|
|
Kadirclk
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sana tek bir usta söylüyorum kardeşim kadosan da SRT OTOMOTİV adam nokta atışı yapıyor bundan 2-3 gün önce gittim baya iyi
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |