![]() |
|
Klima problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
LyonF ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2020 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2020 Saat 00:05 |
Daha önceden de yazmıştım lakin hiç bir yanıt alamadım . Peugeot 206 cc aracım var bir ara klimalar devreye girmiyordu sonrasında düzeliyordu belli bir süreden sonra tamamen gitti ne soguk ne de sıcak olarak hiç üfleme yok. Klımayı devreye aşdıgomda cızz vızzz seslerı geliyor gaz gesi geliyor motor gücü hafiften düşüyor. Sigortalarında herhangi bir problem yok ama fan motorunun dönmedigini fark ettım fan motorunu ve resıstansını söktüm fanı 12 volt elektrıkte denedım çalıştı ama resistansı test edemedim başına gelen veya bu işten anlayan biri varsa yardımını rica ederim şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |