![]() |
|
Dijital klima |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayazayhankrp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2020 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayazayhankrp
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2020 Saat 22:23 |
Herkeze merhaba . Peugeot 206 cc bir aracım var klima bir ara gec devreye girmeye başladı sonrasında tamamen gitti sonrasında geri çalışmaya başladı sonrasında tamamen gitti ve hiç bir şekilde çalısmadı . Sıgortalarında herhangı bır problem yok kablolarda erime beya yıpranma yok fan motorunu ve resistansını zorda olsa söktüm fan motırunu 12 v akımla denedim sorunsuz çalısıyor lakin resistansı kontrol edemedim arkada bulunan kart kısmını silikonumsu bır şeyle kople kapatmışlar belkı bozuk degildir diye zarar vermek istemedim . Klimada ne soguk nede sıcak hiç bir şekilde üfleme yok klimayı devreye aldıgımda bır tık sesı ve gaz sesıne benzer bir ses geliyor aracın devrı de hafıften düşüyor fan motorunu sökmeden önce klimayı çalıştırıp fana baktıgımda dönmüyordu . Sorun resistanstan ola bılırmi .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |