![]() |
|
Hararet sorunu mu termostat arızası mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak37 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2019 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2020 Saat 22:29 |
Merhaba herkese. Aracım 2005 model Peugeot 206 1.4 benzinli. 70-75 km bir yol yaptım bugün. 15. km'ye kadar hararet göstergesinde motor sıcaklığı en dipteydi hiç ısınmadı. Daha sonra birden stop verdi ve hararet tavana fırladı. Bu olay daha önce de başıma gelmişti su eksiltme vs. hiç yok motor düzgün ısınmamış bile. Çekişte herhangi bir düşme yok gayet iyi. daha öncekinde termostat değişti sorun çözüldü. Ben yine aynı şey diye düşünüyorum ama tedirginlikte var . Sizce sorun yine termostatta mıdır yoksa başka bir sorun olabilir mi ?
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birkaç ihtimal var.
Termostat Hararet müşürü Fan roleleri Fan rezistansı Ama hararet hiç hareket etmeyip birden çıkıyorsa termostat veya hararet müşürü ihtimali yüksek.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Termostatı kontrol et hararet göstergesi tavan yaptığı esnada aracından in kaputu aç sonra sağ üstteki radyatör hortumunu elinle bak eğer soğuksa termostadın arızalıdır alttaki radyatör hortumunada bak kolay gelsin
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hararet musurunun soketini ve tesisatini kontrol edin, hararet birden firliyorsa sorun bunlardan kaynaklaniyor.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
Burak37 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2019 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolun arkadaşlar termostat değişti sorun kalmadı düzeldi ama 5 ayda ikinci kere termostat niçin bozulmuş olabilir bunu tam olarak çözemedim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |