![]() |
|
206 benzin gösterge sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sdtblm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2020 Saat 18:30 |
selamın aleyküm abilerim kardeşlerim aracım pegueot 206 rg modeli ve benzin göstergem calısmıyor..
Öncelikle yapılanları soyleyim ki arıza hakkında daha iyi fikir sahibi olalım Şamandıra göstergesi ve kabloları kontrol edildi Depo ful benzin ile dolduruldu Ama sonuç yine aynı gösterge hiç yerinden oynamıyor sadece arada benzin lambasını yakıp söndürüyor o kadar Şimdiden vereceğiniz bilgiler için tesekkürler
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gösterge saatin bozulmuş olabilir. benim ilk rg'mde benzer bi problem olmuştu devir ve hararet çalışmıyordu sanıyorum. bursada saatçiye gösterge tamiri yapan bir yere yaptırmıştım sonra sorunsuz kullanmaya devam ettim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |