![]() |
|
E hdi otomatik akü önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eray112 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2019 Konum: İstanbul karabü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2020 Saat 15:52 |
Merhaba aracımda hiçbir sorun yokken dün sabah akşam bırakmıştım marşı hafif tekledi 10 km gittim bıraktım 10 saat sonra bastım hiç çalışmadı tık diyip kalıyor takviye ile çalıştırdık 1 saat gezdim durdum hemen bastım çalıştı ama 3 saat aonra gene çalışmadı akünün üstündeki boncuk yeşil yanıyor.
SANIRIM SORUM AKÜDE ARAÇ YARI OTOMATİK E HDİ START STOPLU START STOBU ZATEN KULLANMIYORUM BU ARACA KAÇ AMPER AKÜ GEREKİR VE DİĞERLERİ PAHALI OLDUĞU İÇİN NORMAL AKÜ TAKSAM OLUR MU EN UYGUN NE TAVSİYE EDERSİNİZ
|
|
![]() |
|
mustafazor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2018 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafazor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba kesinlikle AGM akü almalısın 1.100tL- ile 1.250TL arasında fiyat aralığı
bende geçen taktırdım.
Varta |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |