![]() |
|
Araç Bakımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pejo33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2019 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2020 Saat 19:01 |
Iyi günler ben mersinde yaşıyorum.Pejo 307 2006 model 1.4 benzin +lpg araca sahibim.Aracımın rutin bakımları ve bazı konuları için Mersin de işinin ehli, dolandırmayan bir usta yada dükkan tanıyan varmı Forum içerisinde ?
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
rutin bakımları için derken yağ filtre on takım için istediğin yere yaptir marş ve şarj dinomosu için oto elektrikçi ye kapı cam asansörü için kilitciye aks bakımı icin aksciya direksiyon kutusu tamiri için tornaci tamiscisine V kayışını kendin değiştirebilirsin trigeri ve yağ kaçağı kecelerini değiştirmen için işin ehli bir pejo ustası bul gelelim diğer sorunlarına LPG'de yaşadığın sorunlardan biri olarak rölanti dalgalanması ve stop sorunu proglemin varsa veya ileriye dönük böyle sorunla karsilasirsan bu motor tipinde çok karşılaşılan bir durum ve can sıkıcı olan sorun için bana özelden mesaj atabilirsin
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |