![]() |
|
206 arka fren disk yükseltme mümkün müdür ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2020 Saat 01:11 |
Herkese selam,
Bende 2000 model 206 var 1.4 75hplik. Arka fren bilidğiniz üzere kampana ben diske çevirmek istiyorum daha iyi fren performansı için. Bunu yapan var mı aramızda ? ya da kitler falan var mı hiç satılan? Gti'a baktım onun arkası disktir diye onun da arkası kampana galiba satılan gti arka diski de göremedim. Bu konuda yardım fikir ve önerilierinizi bekliyorum. Hepinize iyi forumlar. :)
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selam
Uğraşılacak bir konu değil yapılmaz demiyorum yapılır ama orjinali gibi performans alamazsın Tavsiyem hiç uğraşma öndeki disklerini güzel birşey al balataların iyi olsun yeter Gti larda kampana ben hatırlamıyorum diskti hep
|
|
![]() |
|
yusufmercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufmercan
![]() ![]() ![]() ![]() |
komple gti arka torsiyon alacaksın ve değişcek hurdacılardan çıkma temiz alabilirsin
|
|
![]() |
|
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
sonra bir de el freni konusu kafama takıldı benim bir balata takımı da el freni için koymak gerek sanırsam ? chrisfix bir videosunda öyle yapıyordu ama uğraşılacak konu değil dediğinizi için bırakıyorum kurcalamayı, 2 sene önce orjinal disk almıştım balataları da yeniledim o zaman biter mi 2 senede balatalarım ? ömrü ne kadar acaba ?
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fren diski ve balatası kullanıma ve ürünün kalitesine bağlı olarak değişir
Balata ortalama 20 - 40 bin km Disk 40 - 80 bin km kullanılır yılla bir alakası yok
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bence aracını 307 yap bakımı düzenli yapılmış bir 307
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |