|
Pejo 206-207-307 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ezgiyyy
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2020 Saat 22:21 |
Merhaba ben 22 yaşında bi bayan öğrenci olarak bi otomatik araç almayı düşünüyorum beni üzmeyecek bi araç olarak 206-207-307 yada pejo markasından hangi otomatik aracı tavsiye edersiniz?
|
|
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bütçenize göre durum değişebilir. ama yüksek model almanızda fayda var çünkü pejolar biraz narin arabalardır. o nedenle size 207 önereceğim. ablama geçen aylarda citröen c3 aldık, peugeot dışında bir şeyler düşünürseniz onu da şiddetle tavsiye ederim bayan için fazlasıyla ideal minik sevimli bi araç.
Düzenleyen rolandgarros - 25 Nisan 2020 Saat 00:01 |
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
Peugeot grubundaki araçlar bakım isteyen araçlar piyasa fiyatları diğer markalara göre uygun mümkün olduğu kadar servis bakimlisini alın servis faturaları olsun i
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Biraz teknik bilgi vereyim. Karar sizin.
206 ve 307 modellerin otomatik vitesleri tam otomatik vitestir. Al4 diye adlandırılır ve 4 vitestir. Tork konvektörlü oldugu için yokuşta geri kaçırmaz. Yakıtı biraz fazladır. Lpg olursa daha ekonomiktir. 207 nin iki tip otomatiği var. 1.4 motor olanlar yarı otomatik vitestir. Yokuş kalkış desteği yoktur. Daha az yakıt tüketir ama vites geçişleri daha hissedilirdir. Baskı balata sistemi olduğu için satın alırken bunu kontrol ettirmek gerekir. Görünüş olarak tipi güzeldir 207nin. 1. 6 motor olanları ise tam otomatik vitestir. 206 ve 307 de kullanılan şanzımanla aynıdır. Yalnız motor tipi farklı olduğu için lpg ye pek uymuyor. O yüzden benzini fazla tüketir.
|
|
toprak15eker
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı toprak15eker
|
peugeot 307ile çok uzun yol seyahat ettim peugeotun binek araçları da çok rahat ve konforlu bir araç :D
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |