![]() |
|
Zenon far takmanin elektrik sistemine zarari var m |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nightvision ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2019 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nightvision
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2020 Saat 20:17 |
2011 model 308 var bende. Internette aksesuar ivir zivir bsksrken denk geldim: https://www.hepsiburada.com/boostzone-peugeot-308-hb-2008-2013-araca-ozel-kisa-far-led-zenon-xenon-ampul-simsek-etkili-set-p-HBV00000IFGFG?magaza=Viraj+tuning
Bunu alip taksak bir sikinti oluyor mu aracin elektrik tesisatina uyumu acisindan falan. Boyle bir sey okumuşum diye hatirliyirum cok onceden. Zenon far taktirinca silecek motoru yaniyormus gibi seylerden bahsediliyordu? Var mi zenon taktiran, bir sikinti oluyor mu?
|
|
![]() |
|
Mert97 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi bir marka ve guzel baglanti yapildiktan sonra hic bir sikinti olmaz ben yillarca kullandim kendim baglanti yaparak hemde hem gorus hem gorsel olarak muhtesem urun sorun yaratmaz sadece kablolar su almasin bide baska yerle temas etmesin sorun yok
|
|
![]() |
|
yuceakgun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2019 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yuceakgun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi bir marka olarak ne önerirsiniz. Bende yapmayı düşünüyorum uzun kısa sis ve Amerikan park
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |