![]() |
|
Oto elektrik gebze Peugeot |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2020 Saat 18:20 |
2 3 tane elektrikçi gezdim pejoyu pek sevmiyorlar başlarından savıyorlar varmı bu konuda bildiği yer olan adam akıllı sorun çözmeye odaklı olacak
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracinin marka modelotor tipi nedir .örneğin 1.4 16v 90hp gibi yazarmisin birde nesi var tam sorun olarak
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 sw 2004 model 1.6 lpg li elektrik kaçak var Akü yiyor double teyp söktük hala yiyor elektrikçiler bakmıyorlar sürekli başkasına yönlendiriyorlar sanayide pejo çok sevilmiyormuş bu konuda o sebeple açtım konuyu muhtemelen kendim briaz araştıracağım bunun için şu elektrik kaçak lambasından aldım pazartesi bakacağım önce arka bagaj ışığını sök dediler ordan başlayacaz bakalım :)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Var mı hocam önerilerin ?
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
elektrik kesici role devreye giriyor mu sistemi yani elektriği komple kapatıyor mu? Eğer kapatıyordu LPG tesisatının kablolarını yogunlas ilk önce LPG tesisatindan yapabilir . Sen bence ölçü aletiylede baksan daha iyi olur
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |