![]() |
|
Kapıların Kendiliğinden Açılması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vudss1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2020 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2020 Saat 21:06 |
Merhabalar arkadaşlar, aranızda yeniyim direk mevzuya giriyorum 2001 model bir 306 aracım var aracı kitliyorum saniyeler sonra şöför kapısı hariç diğer kapılar açılıyor sebep nedir ? Nasıl düzeltirim bu durumu ?
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
içeride anahtar kaldığında veya kapılardan biri bagaj dahil olabilir tam kapanmadığında benzer şeyler yapar. ama şoför kapısının kitlenip diğerlerinin açık kalması sorunu ile ilk kez karşılaşıyorum.
![]() |
|
![]() |
|
vudss1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2020 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabın için teşekkürler, bende ilk defa karşılaştım aracı kilitliyorum hepsi kilitleniyor hemen şöför kapısı hariç diğer kapılar bagajda dahil açılıyor anlamadım
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
benzer bi sorun gibi isterseniz bi göz gezdirin derim
![]() |
|
![]() |
|
Zaman ayırıp cevapladığın için teşekkürler hocam, ama o konuyu gördüm fakat çözüm olmadı bir çok forumda bu tarz yazılan çözüm seçeneklerini denedim ama düzelmedi video atma imkanım varsa bugun çeker onuda eklerim konuya
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
çok iyi olur belki ona göre fikir yürüten arkadaşlar olabilir. geçmiş olsun tekrardan inşallah tez zamanda çözersiniz bu sorunu.
![]() |
|
![]() |
|
Çözüldü hocam şöför kapısının içinde kablo oksitlenme yapmış ondan dolayıymış o kadar ugraştırdı bizide :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |