![]() |
|
Kumanda Kodlama Olayı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
benzersiz35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2020 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı benzersiz35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2020 Saat 20:53 |
kardesim merhaba kodlamayi nasil yaptigini aciklayabikirmisin benimde yapmam gerektigi icin soruyorum saygilar
|
|
![]() |
|
ismail_hakki_ay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2020 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail_hakki_ay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ustam hayırlı olsun aracınız. Google da arayınca çıkıyor bir kaç anahtarcı. Ayrıca aliexpress te var. Alıp takıp kendiniz kodlayabilirsiniz. Kodlama işini arabanın ecusu yapıyor zaten. Bende ilk aldığımda anahtar çalışmıyordu. Anahtarcı kontrol etti anahtarda sorun olmadığını analyınca çırağına verdi. Çocuk oturdu arabanın içinden aç kapa yaptı, anahtar çalıştı. Ben de arabanın acemisiyim o aralar bilmiyordum bu kadar kolay olduğunu, sonra pili bitti kendim aldım taktım kodladım.
|
|
![]() |
|
otuz3 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2020 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim fakat anahtarı ne yaparsam yapayım bulamadım.. Kodlamayı bile yapamayız diyor anahtarcılar iyice korkmaya başladım
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Merhaba, Hayırlı olsun yeni aracınız. Anahtarcılarda yaptırabilirsiniz. 200-300 arası bir fiyatı var galiba. Mersinde daha ucuz olabilir tabi
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
otuz3 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2020 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Arkadaşlar Abiler Beyefendiler Öncelikle Hepinize Merhabalar Kazasız belasız günler diliyorum. 2008 model Partner 1.9 D Aldım. 1 hafta oldu. Baya baya heves ederek aldım arabamı. Mersinde ikamet ediyorum Esnafım.. Aracımı alırken ufak tefek kaporta vs gibi sıkıntılarını bilerek aldım. 1 haftadır da ustalar da geziyor. Arabam kısmet olursa 1 kaç güne kadar cillop gibi çılacak inşallah. Fazla da lafı uzatmadan konuya geleyim. Arabamın tek anahtarı var o da 2 düğmeli olan anahtar.. Anahtar var fakat içinin devresi kartı yok.. Buna nereden devreli kartlı anahtar alabilirim.. Ve bunu nasıl kime kodlatabilirim.. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |