|
407 filtre ve yağ markaları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Osmanyurekli
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2020 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Osmanyurekli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2020 Saat 21:08 |
Herkese merhaba arkadaşlar.Çok şükür ilk aracımı aldım ve forumunuza kayıt oldum.2006 model 1.6 407 aracım var.Yag ve filtre değişim zamanının geldiğini söylediler.Acikcasi otomobillerden hic anlamam.Bu yuzden sizden yardim istiyorum.Yag-mazot-polen-hava filtrelerinin hepsini değiştireceğim ama bu konuda hic bir bilgim yok.Fil filter marka filtreler önerildi ve sipariş ettim yarin taktiracaktim fakat internete baktigimda orjinal olmadığını baska markalar takmam gerektiği gibi forumlar gördüm.Filtreler ve uag markalari konusunda bana yardim eder misiniz elimdeki marka orjinal doye satıldı ama şüpheliyim artik.Yag olarak Kilometresi 240 binde oldugu icin total 10.40 onerildi yine ayni sekilde.Bunlar aracim icin uygun ve kaliteli midir.Degilse ne onerirsiniz simdiden tedekkur ederim :)
|
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracınız hayırlı olsun öncelikle. Filtre markası olarak Mann(öncelikli), bosch, mahle, ufi markalarını öneririm. Bir de Mann grubunun Filtron diye bir markası var ben kaliteli olduğunu düşünüyorum filtreleri aldım henüz kullanmadım. Yakıt filtresi olarak Delphi alın aracımın üstünden bu marka çıkmıştı modeli HDF939 olması lazım. Yan sanayi yakıt filtresi sorun oluyor. Yağ olarak ben Motul 8100 5w30 X-clean efe kullanmıştım ve memnundum eğer bakımlı bir araçsa sorun olacağını sanmam. 10w40 full sentetik pek yok diye biliyorum.
|
|
Partnercii
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2020 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Partnercii
|
merhaba aracınız hayırlı olsun.aramıza hoşgeldiniz.yağı bende 10w40 yada 5w40 koydurmanızı tavsiye ederim (aracınızın kilometresi yüksek olduğu için).mazot filtresi olarakta @iso0625'in dediği gibi delphi iyidir.ben purflux(orjinal parça) diye bir marka kullanmıştım oda gayet iyidir.diğer filtreler içinde mann, bosch yada purflux uygundur. eğer aldığınız filtreler bu markalardan biri ise sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum (tabi orjinalse)
|
|
ANTALYA0742
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2018 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
|
Merhaba benim araç 2.0 hdi 235000 km de bende motül almayı düşünüyorum 5w30 5w 40 arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Araciniz icin Motul 5w30 8100 Xclean EFE oneriyor hocam.
|
|
ANTALYA0742
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2018 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
|
5w 40 daha iyi diyorlar ustalar.Epey araştırdım.
|
|
ANTALYA0742
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
|
kardeşim delphi marka mazot filterisinin ne gibi faydası olur.ben zaten kaliteli mazot kullanıyorum.baya pahalı gibi 120 TL felan her 10 binde değişmeside cabası.
|
|
Partnercii
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2020 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Partnercii
|
|
|
PEUGEOT BİR YAŞAM TARZIDIR.
|
|
Partnercii
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Partnercii
|
|
|
PEUGEOT BİR YAŞAM TARZIDIR.
|
|
iso0625
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Araciniz icin uygun filtreler. https://www.partvendo.com/pe8165-filtron-pe-8165peugeot-citroen-yakit-filtresi-filtron-u2ih2lfq-4
Benim alisveris yaptigim guvenilir bir site ve fiyatlar daha makul. |
|
kilic1923
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2019 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kilic1923
|
mazot filtresi kaliteli olmayınca bir süre sonra araçta hata veriyor. Yağ olarakta castrol edge 5w30 tavsiye ederim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |