![]() |
|
Ses düzeni |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
avan26 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2020 Saat 18:43 |
Arkadaşlar iyi günler 206 sedan aracım var. Ön kapılara mide range takmayı düşünüyorum. 16 cm daha önce takan var mı ? Kasnağa ihtiyaç olur mu ? Teşekürler.
|
|
![]() |
|
avan26 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimse yazmadı ama gene ben kendimi cevaplayayım. Midrange almıştım önlere olur mu olmaz mı emin olamadım baya buyuktü mıknatısları arka plastik kesilerek oturtuldu. Sıkıntı yok yapmak isteyenlere duyurulur.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgilendirme için teşekkürler. haporlerin arkadasına ekstra bir yalıtım yapsaydınız iyi olurdu. kapı sacına çok yakın olursa ses ufak prüzlenmeler oluyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |