![]() |
|
Radyo hakkında yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Türk Beyi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2020 Konum: Batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Türk Beyi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2020 Saat 18:12 |
#Aliexpress TRY 108.88 5%OFF | Biurlink araba RD4 radyo mikrofon eller serbest Bluetooth 5.0 aux-in USB ses yardımcı adaptör Citroen C5 C6 c8 C2 C3
https://a.aliexpress.com/_B0a77V Arkadaşlar merhaba. Öncelikle 2012 model 207 var. Bu araçların orjinal teypleri rd4 diye mi geçiyor? İkincisi de attığım linkteki ürünü bu araca takabilir miyim satıcıyla görüştüm uyumlu dedi ama güvenemedim. Bilgisi olan var mı ? |
|
![]() |
|
yldrmcbb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum benim araç 2010 207 hdi. geçen hafta modül satın alıp kendi taktım. ( tuşları beyaz ise rd4 olması lazım) Ses kalitesi olsun bağlantı hızı olsun çok memnunum. https://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/peugeot-rd4-teypler-icin-uyumlu-bluetooth-modul-P345204306?Se%C3%A7enekler=2-Mikrofonlu+Bluetoot+Mod%C3%BCl&gclid=CjwKCAjwmKLzBRBeEiwACCVihkr1XsG_3q-VFCPrnMgZwKBqNt_Bt1UMVA7X3XLOXDrbvC_c_KPI7xoC3LMQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds İstersen mikrofonlu olanı da var. Satıcı teyp ve bağlantı konusunda yardımcı oluyor. Tavsiye ederim. |
|
![]() |
|
Türk Beyi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2020 Konum: Batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Türk Beyi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu üründe iyiymiş. Daha çok rahatlıkla usb bellek kullanabilmek için cihaz takmayı düşünüyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |